Понедельник, 18.06.2018, 13:27Вiтаю Вас Гость | RSS
ПТУ-26 м.Кременчук
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 745

Новини


Головна » Новини » професії

Кухар. Кондитер.
02.12.2008, 13:25
КУХАР. КОНДИТЕР.

Загальна характеристика професії.

У обов'язки кухаря входять наступні функції: прийом продуктів і їх переробка, зберігання продуктів, приготування холодних закусок, гарячих блюд, борошняної випічки, оформлення і роздача блюд. У своїй роботі кухар використовує інструменти і механічні пристосування (картоплечистку, м'ясорубку, овощерезку і ін.). Кухарі низьких розрядів займаються, в основному підготовчими операціями: сортування, миття, очищення, нарізка продуктів і ін.
Професійно важливі якості:

фізична витривалість, хороший нюх і тонкі смакові відчуття, уважність, дисциплінованість, акуратність, охайність.


По закінченню училища учні отримують 4 розряд
Категорiя: професії | Додав: Admin
Переглядів: 2021
Усього коментарiв: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма Входу
Пошук
Реквізити
    Наша адреса: м. Кременчук вул. Чкалова, 4

    тел. 747113

    e-mail: PTU-26@bk.ru

Статистика