Програма тижня кухарів: Понеділок- інформація про професію( розповідь учнів у групах, випуск стенгазет, плакатів) Вівторок – випуск стенгазети «Рибний день» виставка-продаж виробів учнів гр. № 21 Готуємося до виставки-продажу Середа - проведено виставку «Народна мудрість в кулінарії», виставка кулінарних шедеврів ( гр.№ 22)
Четвер - виховна година на тему «Запрошуємо до столу» Запрошує на млинці гр.№20 Розповідь учнів про підготовку до свята Запрошуємо до столу Смачного Вам!! Випуск стенгазети «Кулінар» П’ятниця – відкритий урок майстра в/н гр..№22( спеціальність Кухар). Тема : Приготування тіста для вареників та приготування вареників Підведення підсумків тижня
|